Пријавете се на нашите курсеви за јазици во Дизелдорф

Регистрација за курсеви по јазик Дизелдорф – Формулар за регистрација – Јазичко училиште Актив Дизелдорф. Курсеви за сите нивоа. Формулар за регистрација.

  Компанија:

  Име*:

  Презиме*:

  Адреса*:

  Поштенски код / ​​град:

  Телефонски*:

  Е-пошта*:

  се разбира информации:

  Јазик* :

  Тип курсот*:

  ниво*: [select* niveau "A1.1 (почетник / почетник)" "A1.2 (почетник / почетник)" "A2.1 (основно / основно)" "A2.2 (основно / основно)" "B1.1 (Средно / средно)" "B1.2 (средно / средно)" "B2.1 (Vantage / добра средно)" "B2.2 (Vantage / добра средно)" "C1.1 (Напредно / Напредно)" "C1.2 (Напредно / Напредно)" напредно знаење) "" C2.1 (владеење / одлично знаење) "" C2.2 (владеење / одлично знаење) "]

  Се разбира*:

  Времетраење на курсот*:

  Посакуван број часови*:

  Исплата:

  Начини на плаќање:

  Забелешки: