Regjistrohuni për kurset tona gjermane në Düsseldorf

Regjistrimi për Kurse të Gjuhëve Düsseldorf – Formulari i Regjistrimit – Shkolla e Gjuhëve Aktiv Düsseldorf. Kurse për të gjitha nivelet. formularin e regjistrimit.

  Kompani:

  Emër*:

  Mbiemrat*:

  Lugina/Nr*:

  Kodi Postar/Qyteti:

  Telefon*:

  Email*:

  Informacione të kursit:

  Gjuhë* :

  Lloji i kursit*:

  Niveau:

  Data e fillimit*:

  Kohëzgjatje*:

  Numri i dëshiruar i orëve:

  Pagesë:

  Menyra pagese:

  Vërejtje

  (*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore dhe politika e privatësisë.