Mësoni gjermanisht në Düsseldorf

Mësoni gjermanisht në Düsseldorf – Kurset tona per gjuhen gjermane, çmimet dhe datat e fillimit

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Dëshironi të mësoni gjermanisht dhe kërkoni kursin e pershtatshem ? Në shkollën tonë gjuhe Aktive në Düsseldorf, ju mund te perzgjidhni koncepte të ndryshme të kursit. Ju jeni student dhe keni nevojë për njohuri shumë te mire te gjuhes gjermane për pranim në një universitet gjerman ose keni nevojë për njohuri gjuhësore për punën tuaj? Na kontaktoni – ne jemi te specializuar per kete ! Mësoni gjermanishten në Dusseldorf me njé ore prove pa pagesë dhe klasifikimin e duhur . Kurset tona te gjuhes gjermane, çmimet, datat, përzgjedhja e kurseve dhe të gjitha informatat në lidhje me kurset tona.
Mësoni gjermanisht në Düsseldorf-kurse Gjermane – shkolla e gjuheve

Kurse gjermanisht në Düsseldorf – përzgjedhja e lëndëve (kurse private, mbrëmje dhe intensive)

Nëse ju, si pjesëmarrës, dëshironi të bëni kursin fleksibël në aspektin tuaj kohor, do të jeni në duart më të mira në mësimet tona private. Mësuesi i gjuhës e përshtat materialin individualisht sipas nevojave tuaja. Kurset tona në mbrëmje zhvillohen disa herë në javë. Në kursin intensiv, ju do të mësoni qëllime të orientuara dhe efektive ,mesimi varion 4 ore mesimore 5 here ne jave . Kurset gjysmë intensive gjithashtu mund të rezervohen në kohën e drekës. Përveç kësaj, ne integrojmë përgatitjen e provimit per gjermanisht te telc në Düsseldorf nga A1 në C2 në klasë dhe ofrojmë kurse përgatitore TestDaF. Në kurset per gjermanisht për kompanitë në Düsseldorf, ne përshtatim vendin, kohën dhe përmbajtjen në rrjedhën e punës në kompaninë tuaj.

Kurse gjermanisht për fillestar dhe të avancuar – të gjitha nivelet nga A1 në C2

Pa marrë parasysh se cilin model mësimor ju zgjidhni – ne kemi të gjitha nivelet e gjuhës për fillestarët (A1) të avancuar (C2) të gatshëm. Ju nuk e dini ne cilin nivel gjuhe jeni aktualisht ? Nuk ka problem! Provoni veten me testet qe ofrojme në internet pa pagese dhe percaktoni nivelin tuaj te gjuhes! Sigurisht që testin mund ta beni dhe tek në shkollën tone. Ne mezi presim t’ju shohim. Gjithashtu ne fund te qdo kursi do te merrni nje certifikatë , e cila orientohet në Kuadrin e perbashket Evropian për Referencat e Gjuhëve.

Kurset Intensive per Gjermanisht – Kostot dhe Datat

Kohëzgjatja e kursit: 4 javë me 20 orë çdo 45 minuta
Klasat: Nga e hëna deri të premten nga ora 09:00 deri në orën 12:00
Filloni: Të hënën e parë të muajit
çmimet:

 • 1 javë 229€
 • 2 javë 339€
 • 3 javë 429€
 • 4 javë 499€
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Kurset e gjuhës gjermane me mësues të motivuar dhe me përvojë

Natyrisht , ne ju mësojmë në shkollën e gjuhës aktiv në Dusseldorf si folës amtare të trajnuar mirë. Kjo jo vetëm që do t’ju mësojë gramatikën dhe fjalorin në mënyrën e duhur, por edhe shqiptimin pa theks. Përveç kësaj, mësuesit tanë të gjuhës janë të njohur me metodat e fundit të mësimdhënies dhe përdorin mediat moderne në klasë.

Mësoni gjermanishten në grupe të vogla

Ne kufizojmë numrin e pjesëmarrësve në kurset tona për 10 njerëz. Në këto grupe të vogla, mësuesit e gjuhës mund të kujdesen për çdo nxënës individuaisht dhe gjithashtu t’i përgjigjen gjerësisht pyetjeve. Përveç kësaj, të gjithë nxënësit kanë fjalën e tyre në hartimin interaktiv të mësimit.

Gjithashtu, nxitet kontakti midis nxënësve dhe stimulon shkëmbimin në rrethin ndërkombëtar.

Shkolla e gjuhës gjermane në Dusseldorf – Përfitimet tuaja

 • Leksioni i parë është një mësim falas në të cilin mund të njihni mësuesin tuaj të gjuhës dhe stilin e mësimdhënies.
 • Vetëm nëse jeni të kënaqur me mësimin e dhene, ne do t’ju bejme nje fature. Përndryshe, ju do të merrni mbrapsht pagesen e paguar si pjesë e garancisë së parave tona.
 • Ne ofrojmë një sistem tërheqës. Sa më shumë mësime që rezervoni, aq më lirë do të jetë çmimi përfundimtar.
 • Materiale moderne të mësimdhënies dhe një atmosferë të këndshme mësimi në klasa të rehatshme sigurojnë motivim shtesë.
 • Ne ju ofrojmë materiale shtesë për ushtrime dhe video shpjeguese pa pagesë. (Per kete unë nuk jam i sigurt nëse kjo nuk është shumë herët, pasi faqja është e re në Dusseldorf?)
 • Mbështetja e orientuar nga shërbimi dhe këshilla jo-detyruese eshte nje çështje e mirefillte për ne.

Shkolla e gjuhës në mes të Dusseldorfit

Instituti ynë I gjuhës është i vendosur ne qender dhe eshte shume i lehtë për t’u arritur me transportin publik. Edhe me makinë , nuk është e komplikuar për t’u gjetur .

Ndodhen disa garazhe parkimi direkt ne afersi.Shkolla e gjuhëve Aktiv është e vendosur në zemër të qytetit ne Düsseldorf. Nga stacioni kryesor i trenit tek ne zgjat vetëm 15 minuta, me tramvaj 6 minuta. Rruga Königsallee me butikët e saj elegant të modës është e njohur në të gjithë Evropën dhe mund të arrihet në këmbë në vetëm për 5 minuta. Qyteti i famshëm i vjetër i Dusseldorf me pabet e panumërta të mrekullueshme dhe tarracat e tij është vetëm dy ndalesa larg nga stacioni nëntokësor. Gjithashtu afër shkollës së gjuhëve Aktiv Dusseldorf ka shumë restorante ndërkombëtare me kuzhinën e tyre tipike vendase dhe kafene të shumta komode.

Viza për kurse gjermane – Mësoni më shumë rreth vizës për Gjermaninë

Do të dëshironit të shkoni në një kurs gjuhe në Gjermani dhe keni nevojë për vizë? Me kenaqsi ju ndihmojmë me këshilla të shëndosha, çdo certifikim dhe këshilla të dobishme për aplikim për dokumentin. Viza për kurse gjermane në Dusseldorf.
Dituria e vlefshme dhe të gjitha informacionet për vizat për Gjermaninë.

Kush ka nevojë për vizë për Gjermaninë?

Studentëve të gjuhës që jetojnë jashtë Bashkimit Evropian dhe duan të mësojnë gjuhën kombëtare në Gjermani u duhet vizë. Kontaktoni së pari Ambasadën gjermane, e cila është më afër vendbanimit tuaj. Aty do të zbuloni se për cilën vizë duhet të aplikoni.

Kushtet mund të ndryshojnë në varësi të vendit të origjinës. Më poshtë do të gjeni detaje informuese mbi kërkesat e mëtutjeshme dhe shërbimin tonë.

Si mund t’ju ndihmojë shkolla e gjuhës Aktive në Düsseldorf?

Ne nga shkolla e gjuhës në Dusseldorf do t’ju ndihmojmë me kenaqsi nëse dëshironi të mësoni gjermanisht me ne. Përveç rekomandimeve praktike, ju do të merrni nga ne pas regjistrimit tuaj për një kurs gjerman, një certifikatë përkatëse, të cilën ju nevojiten për aplikimin e vizës. Përveç kësaj, ne do t’ju dërgojmë një konfirmim që ju keni paguar tashmë 50% ose keni paguar çmimin e plotë për normën e rezervuar. Këto kushte gjithashtu mund të ndryshojnë ne varesi te vendit te cilit ndodheni.

Qfarë ndodh nëse viza juaj refuzohet pas regjistrimit në varësi të vendit të origjinës?

Ndodh që kërkesa juaj për vizë të refuzohet pavarësisht gjithçkaje nga Ambasada Gjermane. Nëse do ju ndodhte ky rast i rrallë, sigurisht që do të rikthehet përsëri tarifa e kursit tashmë të paguar, minus një tarifë përpunimi prej 100, – €.
Kontaktoni me ne! Ne ju ndihmojmë me kenaqsi .

Cilin kurs gjermanishtje duhet të rezervoni për certifikatë?

Pjesëmarrësit nga vendet jashtë BE-së zakonisht mund të aplikojnë vetem nje here për vizë ne Gjermani , nëse marrin pjesë në një kurs gjermanishtje për të paktën 20 orë në javë. Për këtë qëllim, ne kemi hartuar Kurse tona Intensive Gjermane, në të cilat ju mësoni gjermanisht shpejt dhe në mënyrë efektive.

Cilat dokumente ose lehtësira ju nevojiten për aplikimin e vizës?

 • 2 fotografi aktuale per pasaport
 • 2 formular aplikimi për vizën tuaj
 • Vërtetim i sigurimit shëndetësor për Gjermaninë
 • Dokument identifikimi aktual Pasaportkarte identiteti
 • konfirmimi i regjistrimit për një kurs gjerman [Vertetim]
 • Konfirmimi se kursi gjerman tashmë është paguar [Fature]

Pse të mësoni gjermanisht në Dusseldorf?

Shkolla jonë e gjuhës jo vetëm që ju mbështet për të mësuar gjermanisht, por gjithashtu promovon mirëkuptim ndërkulturor midis kombeve të ndryshme. Brenda shkollës se gjuhës ne organizojmë takime ndërkombëtare, si tabela të rregullave ose një mëngjes të përbashkët. Ne planifikojmë gjithashtu udhëtime per te pare pamjet ne qytetin e Dusseldorfit dhe zonën përreth, në mënyrë që pjesëmarrësit të zhyten më thellë në mënyrën e të jetuarit dhe të menduarit gjerman.